haardhoutcompany.nl openhaardhout
haardhoutcompany.nl
  • Gratis geleverd
  • Zelf inplannen
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
0320-200 500

Houtopslagen

Op zoek naar een houtopslag om uw haardhout netjes in op te slaan? Haardhoutcompany.nl levert de betere houtopslag, waar u uw openhaardhout in kunt laten drogen en op een goede manier in kunt opslaan.

Houtopslag kopen voor uw haardhout

Goed haardhout is droog en blijft dat ook in een houtopslag van Haardhoutcompany.nl. Een houtopslag van haardhoutcompany is voorgemonteerd, dus makkelijk op te stellen.

Haardhoutcompany.nl is FSC gecertificeerd en levert uitsluitend een houtopslag die is gemaakt van duurzaam hout. Uw houtopslag wordt geheel compleet en op afspraak bij u thuis bezorgd in heel Nederland.

Haardhoutcompany scoort een 9.210 (918 reviews)

 

Ons haardhout wordt altijd geleverd in stevige pallets. Ovengedroogd haardhout kunt u binnen in uw garage bewaren. Normaal gedroogd haardhout kan het beste buiten onder een  afdak staan. Heeft u geen plaats voor de pallet of wilt u uw haardhout in een speciale houtopslag bewaren? Kies dan voor een houtopslag van haardhoutcompany.nl

TIP! ; Als u een houtopslag wilt plaatsen is het van belang van tevoren na te denken over de beste plaats. Zo is de oostkant van uw woning of schuur de droge kant. Deze kant is dus bij uitstek geschikt om uw haardhout buiten in een houtopslag van haardhoutcompany te bewaren.

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze, neem dan gerust contact met ons op, bij voorkeur via info@haardhoutcompany.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur.

Uw winkelwagen is nog leeg

Voor bestaande en nieuwe klanten.