haardhoutcompany.nl openhaardhout
haardhoutcompany.nl
  • Gratis geleverd
  • Zelf inplannen
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
0320-200 500

openhaardhout

Haal het beste uit uw kachel met hoogwaardige kwaliteit openhaardhout

Wilt u topkwaliteit openhaardhout kopen voor uw kachel of haard? haardhoutcompany.nl levert strakgestapelde pallets openhaardhout van hoogwaardige kwaliteit. Het hout is schoon en droog en zorgt daardoor dat zowel u als uw buren geen rookoverlast ervaren en het milieu minimaal wordt belast.  

Kenmerken openhaardhout

Stook uitsluitend droog en schoon openhaardhout. Dit zorgt ervoor dat u overlastvrij stookt en het milieu minimaal belast. Met schoon openhaardhout wordt bedoelt dat het hout vrij is van vervuiling (verf en olie). Afvalhout of hout van naaldbomen worden sterk afgeraden. Droog openhaardhout is hout dat 20% of minder vocht bevat. Het rendement van nat openhaardhout is behoorlijk lager dan dat van droog openhaardhout. Er is namelijk ruim twee keer zoveel nat openhaardhout nodig dan droog openhaardhout om hetzelfde rendement te behalen.

Soorten openhaardhout

haardhoutcompany.nl biedt diverse soorten openhaardhout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo geeft essenhout een mooie vlammenspel en heerlijke warmte. Berkenhout heeft een hoge energiewaarde en een heerlijke zoete geur. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor eikenhout! Dit wordt gedroogd met de restwarmte die vrijkomt met de productie van elektriciteit in biogasinstallaties. haardhoutcompany.nl levert ook elzenhout en beukenhout.

Openhaardhout keuzehulp

Welk soort openhaardhout u nodig hebt is sterk afhankelijk van het soort kachel dat u gebruikt en het aantal blokken dat u stookt. Wilt u openhaardhout bestellen, maar bent u niet zeker welk soort geschikt is voor uw stookvoorkeuren? Met onze openhaardhout keuzehulp bent u in twee klikken bij de juiste keuze!

Waarborg kwaliteit met houtopslag

Om de hoogwaardige kwaliteit van het openhaardhout te waarborgen is de juiste manier van opslaan essentieel. Sla openhaardhout altijd op aan de ‘droge’ zijde van uw woning of in een schuur of garage. Wanneer u openhaardhout koopt bij haardhoutcompany.nl kunt u het hout opslaan in de pallet waarin het wordt geleverd. Is deze pallet te groot of wilt u sfeer creëren met het openhaardhout? Kies dan voor een functionele houtopslag.  

Openhaardhout bezorgen

haardhoutcompany.nl levert openhaardhout in onder andere Friesland, Groningen, Zeeland, Utrecht, Drenthe, Noord-Holland, Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Flevoland, Overijssel, Noord Nederland  en Noord-Brabant.

Haardhoutcompany scoort een 9.210 (918 reviews)
Uw winkelwagen is nog leeg

Voor bestaande en nieuwe klanten.