elzenhout kopen

Elzenhout is bij uitstek geschikt voor speksteenkachels die hoofdzakelijk voor warmte worden gestookt.

Kenmerken elzenhout

Elzenhout is een lichte houtsoort met een snellere verbranding dan bijvoorbeeld eikenhout of essenhout. Hierdoor wordt er sneller warmte afgegeven, wat zeer geschikt is wanneer u een kachel speciaal voor de warmte stookt.  

Elzenhout kwaliteit

Elzenhout kopen bij haardhoutcompany.nl? Dan bent u verzekerd van topkwaliteit! Het elzenhout is kant en klaar: gezaagd, gedroogd en strak gestapeld! De stevige en goed gevulde pallets bevatten puur elzenhout. Doordat het hout met de hand word gestapeld zit er in de pallets elzenhout geen zaag- en kloofafval.  

Elzenhout assortiment

Elzenhout is bij haardhoutcompany.nl verkrijgbaar in hele pallets. Bekijk het assortiment elzenhout.  

Elzenhout bezorgen

haardhoutcompany.nl bezorgt uw elzenhout wanneer u dat wilt. Het is mogelijk om zelf een bezorgdatum te selecteren. Wij nemen vervolgens tijdig contact met u op over de bezorgtijd. Bekijk alle mogelijkheden voor het bezorgen van uw haardhout.

Haardhout advies

Elzenhout aangeschaft, maar geen idee wat de juiste manier van stoken is? Regelmatig delen we handige tips en adviezen op onze informatiepagina’s. Lees over haardhout drogen, duurzame houtstook, de juiste manier van het aansteken van de haard en hoe u veilig stookt.