haard-hout

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Wilt u topkwaliteit haard hout kopen voor uw kachel of haard? Haardhoutcompany.nl levert strakgestapelde pallets haard hout van hoogwaardige kwaliteit. Het hout is schoon en droog en daardoor overlastvrij voor u en uw buren.
 

Kenmerken haard hout

Stook uitsluitend droog en schoon haard hout. Dit zorgt ervoor dat u overlastvrij stookt en het milieu minimaal belast. Met schoon haard hout wordt bedoelt dat het hout vrij is van vervuiling (verf en olie). Afvalhout of hout van naaldbomen worden sterk afgeraden. Droog haard hout is hout dat 20% of minder vocht bevat. Het rendement van nat haard hout is behoorlijk lager dan dat van droog haard hout. Er is namelijk ruim twee keer zoveel nat haard hout nodig dan droog haard hout om hetzelfde rendement te behalen.

Soorten haard hout

Haardhoutcompany.nl biedt diverse soorten haard hout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo geeft essenhout een mooie vlammenspel en heerlijke warmte. Berkenhout heeft een hoge energiewaarde en een heerlijke zoete geur. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor eikenhout! Dit wordt gedroogd met de restwarmte die vrijkomt met de productie van elektriciteit in biogasinstallaties. Haardhoutcompany.nl levert ook elzenhout en beukenhout.

Haard hout keuzehulp

Welk soort haard hout u nodig hebt is sterk afhankelijk van het soort kachel dat u gebruikt en het aantal blokken dat u stookt. Wilt u haard hout bestellen, maar bent u niet zeker welk soort geschikt is voor uw stookvoorkeuren? Met onze haard hout keuzehulp bent u in twee klikken bij de juiste keuze!

Waarborg kwaliteit met houtopslag

Om de hoogwaardige kwaliteit van het haard hout te waarborgen is de juiste manier van opslaan essentieel. Sla haard hout altijd op aan de ‘droge’ zijde van uw woning of in een schuur of garage. Wanneer u haard hout aanschaft bij Haardhoutcompany.nl kunt u het hout opslaan in de pallet waarin het wordt geleverd. Is deze pallet te groot of wilt u sfeer creëren met het haard hout? Kies dan voor een functionele houtopslag.

Haard hout bezorgen

Haardhoutcompany.nl levert uw haard hout gratis in heel Nederland! Bij het plaatsen van uw bestelling is het mogelijk uw eigen bezorgdatum en -tijd te selecteren. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op voor de details.
 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering