Haardhout | Ovendroog garantie | Gratis thuisbezorgd | Plan direct zelf bezorgdatum

Beste haardhout van nederland
Altijd scherpe prijzen
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Haal het beste uit uw kachel met hoogwaardige kwaliteit haardhout

Wilt u topkwaliteit haardhout kopen voor uw kachel of haard? Haardhoutcompany.nl levert strak gestapelde pallets haardhout van hoogwaardige kwaliteit. Het hout is schoon en droog en zorgt daardoor dat zowel u als uw buren geen rookoverlast ervaren en het milieu minimaal wordt belast.  


Kenmerken haardhout

Stook uitsluitend droog en schoon haardhout. Dit zorgt ervoor dat u overlastvrij stookt en het milieu minimaal belast. Met schoon haardhout wordt bedoelt dat het hout vrij is van vervuiling (verf en olie). Afvalhout of hout van naaldbomen worden sterk afgeraden. Droog haardhout is hout dat 20% of minder vocht bevat. Het rendement van nat haardhout is behoorlijk lager dan dat van droog haardhout. Er is namelijk ruim twee keer zoveel nat haardhout nodig dan droog haardhout om hetzelfde rendement te behalen.


Soorten haardhout

Haardhoutcompany.nl biedt diverse soorten ovengedroogd haardhout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo geeft essenhout een mooie vlammenspel en heerlijke warmte. Berkenhout heeft een hoge energiewaarde en een heerlijke zoete geur. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor eikenhout! Dit wordt gedroogd met de restwarmte die vrijkomt met de productie van elektriciteit in biogasinstallaties. Haardhoutcompany.nl levert ook elzenhout en beukenhout. Steek het hout ook op een goede manier aan met aanmaakhout.


Haardhout keuzehulp

Welk soort haardhout u nodig hebt is sterk afhankelijk van het soort kachel dat u gebruikt en het aantal blokken dat u stookt. Wilt u haardhout bestellen, maar bent u niet zeker welk soort geschikt is voor uw stookvoorkeuren? Met onze haardhout keuzehulp bent u in twee klikken bij de juiste keuze! Bekijk ook de aabieding haardhout!


Waarborg kwaliteit met houtopslag

Om de hoogwaardige kwaliteit van het haardhout te waarborgen is de juiste manier van opslaan essentieel. Sla haardhout altijd op aan de ‘droge’ zijde van uw woning of in een schuur of garage. Wanneer u haardhout aanschaft bij Haardhoutcompany.nl kunt u het hout opslaan in de pallet waarin het wordt geleverd. Is deze pallet te groot of wilt u sfeer creëren met het haardhout? Kies dan voor een functionele houtopslag.  


Haardhout bezorgen

Haardhoutcompany.nl levert haardhout in onder andere Friesland, Groningen, Zeeland, Utrecht, Drenthe, Noord-Holland, Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Flevoland, Overijssel , Noord Nederland en Noord-Brabant.

Beste haardhout van nederland
Altijd scherpe prijzen
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering