Haardhout bezorgen

De prijzen op deze website zijn inclusief bezorgen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Levering haardhoutHaardhoutcompany.nl levert uw haardhout met zogenaamde citytrailers. Dit is een vrachtwagen met oplegger combinatie die ook veel gebruikt wordt voor de bevoorrading van supermarkten enz. Deze auto kan ca. 24 palletten vervoeren en is uitermate geschikt voor distributiewerk. Echter het blijft een grote vrachtwagen, let hierop met uw bestelling. Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet met een pompwagen op zijn plek gezet. De combinatie van een hele pallet met pompwagen weegt 1500kg. en kan dus niet over grind, gras of minder goed aangelegde bestrating. Dijkjes en hellingen zijn vaak obstakels voor een juiste plaatsing.

Palletten worden in principe op de stoep afgeleverd. Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is. Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening. Bij vakantieparken, appartementen enz. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond. Mocht U hierover meer informatie willen ontvangen; stuur uw vraag naar info@haardhoutcompany.nl.

Haardhoutcompany.nl levert uw openhaardhout gratis aan huis in heel Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd)

 

"Ik wil graag een datum afspreken zodat ik aanwezig kan zijn bij het bezorgen"

Op het bestelformulier kunt U de gewenste afleverdatum kiezen. Als u liever telefonisch contact heeft over een bezorgdatum dan zullen we binnen een werkdag contact met u opnemen om een datum af te spreken.

Betaling; Ideal is een veilige en handige wijze van betalen. Zowel voor u, de chauffeur als haardhoutcompany.nl Mocht u liever aan de chauffeur willen betalen dan kan dat uiteraard ook (hiervoor rekenen we 12,50,- euro extra per bestelling). Ook aan de betaling per creditcard zijn extra kosten verbonden. Een gedeelte van de kosten (7.50 euro) wordt hiervoor aan u berekend. Als laatste kunt u kiezen om vooruit per bank te betalen met een bankoverschrijving of telebankieren. (let op dat uw betaling 2 dagen voor afleveren bij ons binnen moet zijn) .

 

"Ik wil graag een pallet haardhout bestellen, bezorgen kan altijd"

Dit is zowel voor haardhoutcompany.nl als voor U de meest eenvoudige manier om het hout te laten bezorgen. U kunt op het bestelformulier bij de opmerking aangeven waar U de pallet geplaatst wil hebben. Let op !! dit kan alleen als we de pallet met een transpallet op deze lokatie kunnen brengen. (minimale doorgang van 1.50 mtr. breed en 2.25 mtr hoog) tevens dient de ondergrond verhard te zijn en de transpallet kan niet over drempels, trappen enz.. Tijdens het plaatsen van de bestelling kunt u direct een afleverdatum kiezen of er wordt contact met u opgenomen om een datum af te spreken.

Betaling; iDeal (gratis), Creditcard (+ 7.50 euro) of vooruit per bank (let op; uw bestelling wordt pas ingepland voor bezorgen nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven).

 

"Ik woon in een appartementen gebouw op de 4e etage, kan de pallet in de lift?" 

Haardhoutcompany.nl levert uw openhaardhout tot de hoofdingang op de begane grond. (1 hele pallet haardhout weegt ongeveer 1000 kg!!).

Bestel hier uw haardhout en laat het gratis op afspraak thuis bezorgen.

 

Beste haardhout van nederland
Altijd scherpe prijzen
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering