Pas op heet ! | HOT | Haardhout nieuws | Haardhoutcompany.nl

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 
Stookt u geregeld de kachel of haard en wilt u graag een voordelig formaat pallet essen haardhout ? ..
€332,50 €322,50
Excl. BTW: €266,53

Stookt u geregeld de haard of kachel en wilt u graag eikenhout stoken in een voordelig palletformaat..
€337,50 €317,50
Excl. BTW: €262,40

Stookt u geregeld de haard of kachel en wilt u een houtsoort die veel warmte geeft en traag brandt i..
€312,50
Excl. BTW: €258,26

Hier vindt u interessante artikelen over het gebruik van haardhout. Haardhoutcompany.nl weet veel van het gebruik van haardhout en dat willen we graag met u delen. Hier plaatsen we regelmatig nieuws, tips, weetjes en adviezen voor het gebruik van haardhout.


Voor het beste haardhout moet je bij Haardhoutcompany zijn.

Vaak wordt ons de vraag gesteld waarom  er zulke prijsverschillen zijn in haardhout, een pallet is toch een pallet ?  Recentelijk hebben we daarom maar eens wat pallets bekeken en gemeten. Er zijn vaak grote verschillen in formaat, inhoud en vochtpercentage van het haardhout.  Hieronder vindt u een overzicht van de verschillen. Daarbij dient opgemerkt te worden dat het een steekproef betreft. We hebben naast de metingen van gewicht en vocht ook gekeken naar keurmerken, reviewscore en de beschikbare assortimenten van de verschillende leveranciers. Een overzicht met de levertijden en de mogelijkheid om als klant zelf een bezorgdatum te kiezen maken het tot een overzichtelijk geheel.  
Haardhoutcompany.nl lid van Stichting Haard en Rookkanaal.

 We kunnen nog zulke mooie kachels maken met moderne techniek en duurzame materialen, als de brandstof (haardhout) niet goed is dan geeft dat niet het gewenste resultaat. Met deze achtergrond is Haardhoutcompany onlangs lid geworden van de Stichting Haard en Rookkanaal (SHR). Samen met......(lees meer)

 

 

Brandt de haard? Kijk hier voor meer leesvoer (klik op onderstaande links voor nog meer achtergrond informatie, handige tips en het laatste nieuws);

 

 


 

 

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering