Haardhout Roermond | Cadeaubon "welkom" | Ontvangen gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

..
€207,50
Excl. BTW: €171,49
 • Inhoud: ca. 500 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €299,00
  Excl. BTW: €247,11
 • Inhoud: ca. 700 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €267,50
  Excl. BTW: €221,07
 • Inhoud: ca. 1000 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • Haardhoutcompany.nl: uw openhaardhout leverancier in Roermond

  Donkere koude dagen, de winter staat voor de deur, wat is er gezelliger dan de openhaard aan te steken met haardhout en genieten van de knusse gezelligheid en warmte. Zoekt u hout voor uw openhaard? Haardhout gezocht in de buurt van Roermond (plaats of regionaam)? U wil een levering hout bestellen en u zoekt iemand die in de buurt van Roermond levert?

  Geen nood, Haardhoutcompany.nl, kan u helpen om snel hout te leveren zodat u met een gerust hart de winter tegemoet kan.

  Openhaardhout kopen in Roermond

  haardhout kopenHaardhoutcompany is gekend omwille van het leveren van openhaardhout in verschillende soorten. Dit topkwaliteitshout wordt met de nodige zorg gebundeld op pallets en zo bij u geleverd. U kan er essenhout, berkenhout, eikenhout, beukenhout, elzenhout vinden om uw haard te doen verwarmen. Via de online webshop kan u gemakkelijk uw keuze maken tussen de soorten. Vragen over het hout? Onze klantendienst zal u graag te woord staan en alle vragen beantwoorden.

   

  Haardhout prijzen in Roermond

  Afhankelijk welk hout u kiest, zijn er ook prijsverschillen tussen de houtsoorten. De meeste houtsoorten zijn te bestellen met een halve pallet waar ongeveer 500 blokken hout op gestapeld zijn. U vindt de prijzen en soorten in de webshop van hardhoutcompany. Elke houtsoort is ook ovengedroogd zodat u het hout onmiddellijk kan gebruiken in uw openhaard. U hoeft het dus geen aantal maanden te laten drogen voor u het kan gebruiken. U kan zelfs beslissen of u verschillende houtsoorten wenst in één pallet of één enkele soort. U kiest, u bestelt en wij zorgen dat uw pallet veilig wordt thuisbezorgd. U kan zelfs de datum kiezen wanneer u wenst dat het hout geleverd wordt. Bij plaatsing van een bestelling krijgt u gratis aanmaakblokjes en aanmaakhout meegeleverd ter waarde van 25 €.

  Meer informatie over haardhout prijzen Roermond

   

  Haardhout aanbiedingen in de buurt van Roermond

  haardhout kopenWe hebben speciaal voor u een aantal mooie haardhout aanbiedingen gemaakt. Zo bezorgen we elke werkdag naar keuze uw haardhout bestelling bij u in Roermond en omgeving. De avond voor de bezorgdatum geven we alvast de verwachte aanlevertijd aan uw door. Ook krijgt u gratis aanmaakblokjes, aanmaakhout of BEIDEN meegeleverd met uw bestelling. Dat is € 50 voordeel speciaal voor u! 

  haardhout kopen​Op zoek naar haardhout elders in Limburg? Kijk dan op de haardhout Venlo of brandhout Weert pagina's.

   Topkwaliteit haardhout 
    Meerpalletkorting
  Uitstekende service
  Hoogste klantwaardering