Haardhout Venlo | Cadeaubon "lignaco" | Ontvangen gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

..
€207,50
Excl. BTW: €171,49
 • Inhoud: ca. 500 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €299,00
  Excl. BTW: €247,11
 • Inhoud: ca. 700 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €267,50
  Excl. BTW: €221,07
 • Inhoud: ca. 1000 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • Haardhoutcompany.nl: uw openhaardhout leverancier in Venlo

  Woont u in Venlo of in de buurt van Venlo? En bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier waar u haardhout van top kwaliteit koopt? Haardhoutcompany.nl levert en bezorgt elke werkdag naar keuze uw haardhout in Venlo en omgeving.​

  Openhaardhout kopen in Venlo

  haardhout kopenHaardhoutcompany levert droog openhaardhout gestapeld op royale pallets in Venlo. De initiatiefnemers van deze webshop hebben in 2005 de levering van ovengedroogd hout geïntroduceerd in Venlo. Levering van top kwaliteit haardhout via internet aan particulieren in heel Venlo is sindsdien bij velen bekend. We zijn specialist in levering van top kwaliteit hout gestapeld op pallets. We hechten veel waarde aan tevreden klanten en daarom hebben we een uitmuntende klantenservice.

   

  Haardhout prijzen in Venlo

  We krijgen regelmatig de vraag wat de prijs is van één kuub hout. Om deze vraag goed te beantwoorden en geen appels met peren te vergelijken is het goed om een aantal zaken uit te leggen. Een kuub haardhout kan gestort worden in een bigbag of op een pallet geleverd worden als een gestapelde kuub. In beide gevallen spreken we van een kuub hout, maar in het geval van een kuub gestort hout blijft ongeveer de helft van een gestapelde kuub over. Daarnaast bestaan er natuurlijk prijsverschillen tussen houtsoorten en de bezorging. En is het de vraag of u gedroogd hout krijgt of het hout zelf nog enkele jaren te drogen moet leggen.

  Meer informatie over haardhout prijzen Venlo

   

  Brandhout kopen in Venlo

  haardhout kopenHaardhoutcompany.nl is de pionier in levering van ovengedroogd haardhout in Venlo, gestapeld op pallet, gesorteerd per houtsoort. Deze manier van brandhout kopen in Venlo garandeert gemak, kwaliteit en de optimale brandstof voor uw houtkachel of open haard. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze, dan staan we voor u klaar!

   

  Gedroogd haardhout in Venlo

  haardhout kopenU bent woonachtig in Venlo of omgeving en wilt droog haardhout bestellen om direct te stoken? Wij bezorgen uw hout snel en goed bij u thuis. Het is ovengedroogd en geeft daardoor geen rookoverlast. Ons openhaardhout wordt geforceerd gedroogd in droogkamers met hete lucht. Dit zorgt ervoor dat de karakteristieke houtgeur behouden blijft en ook dat de houtblokken schoon en vrij van schimmels of ongedierte blijven. Het geeft bovendien een fijne warmte en veel stookplezier.

   

  Haardhout aanbiedingen in de buurt van Venlo

  haardhout kopenWe hebben speciaal voor u een aantal mooie haardhout aanbiedingen gemaakt. Zo bezorgen we elke werkdag naar keuze uw haardhout bestelling bij u in Venlo en omgeving. De avond voor de bezorgdatum geven we alvast de verwachte aanlevertijd aan uw door. Ook krijgt u gratis aanmaakblokjes, aanmaakhout of BEIDEN meegeleverd met uw bestelling. Dat is € 50 voordeel speciaal voor u! 

  haardhout kopen​Op zoek naar haardhout elders in Limburg? Kijk dan op de haardhout Roermond of brandhout Weert pagina's.

   Topkwaliteit haardhout 
    Meerpalletkorting
  Uitstekende service
  Hoogste klantwaardering