Harrie Leenders Haardkachels adviseert haardhout van Haardhoutcompany.nl


Over Harrie Leenders kachels


Wil je graag een mooie houtkachel en zoek je naar rendement voor je haardhout? Dan ben je bij Harrie Leenders aan het goede adres. Ga voor een aangename en warme sfeer in en rondom huis en maak daarom kennis met Harrie Leenders haardkachels. Wij bieden dé oplossing voor iedereen die graag geniet van een open haard of houtkachel. Met volop keuzemogelijkheden zit er ook ongetwijfeld iets voor jou bij. 


Waarom Harrie Leenders? 


Wij zijn al actief sinds 1979 in het Brabantse Oirschot. Bij Harrie Leenders kachels draait het om uitzonderlijke kwaliteit, ongeacht wat je koopt. Wij brengen het vuur bij onze klanten en hebben daarin altijd oog voor detail. Dankzij ons vakmanschap geniet je optimaal van vuur en alle voordelen die dat jou biedt. Verras daarom jezelf met een nieuwe kachel in huis en kies voor een duurzame investering die geruime tijd meegaat.


Haardhoutcompany heeft het ideale hout voor een Harrie Leenders kachel

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Harrie Leenders modellen!


Voor een goed overzicht van alle Harrie Leenders haarden en kachels verwijzen we je graag naar de website van Harrie Leenders.


Beste haardhout van nederland
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering