• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Houtopslag kopen

Op zoek naar een houtopslag om jouw haardhout netjes in op te slaan? Haardhoutcompany.nl levert de betere houtopslag, waar jij jouw openhaardhout in kunt laten drogen en op een goede manier in kunt opslaan.

Houtopslag kopen voor jouw haardhout

Goed haardhout is droog en blijft dat ook in een houtopslag van Haardhoutcompany.nl. Een houtopslag van haardhoutcompany is voor gemonteerd, dus makkelijk op te stellen. Haardhoutcompany.nl is FSC gecertificeerd en levert uitsluitend een houtopslag die is gemaakt van duurzaam hout. Jouw houtopslag wordt geheel compleet en op afspraak bij jou thuis bezorgd in heel Nederland.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Houtopslag voor ovengedroogd haardhout

Ons haardhout wordt altijd geleverd in stevige pallets. Ovengedroogd haardhout kun je binnen in jouw garage bewaren. Normaal gedroogd haardhout kan het beste buiten onder een afdak staan. Heb je geen plaats voor de pallet of wil je jouw haardhout in een speciale houtopslag bewaren? Kies dan voor een houtopslag van haardhoutcompany.nl.


TIP! Als je een houtopslag wil plaatsen is het van belang van tevoren na te denken over de beste plaats. Zo is de oostkant van jouw woning of schuur de droge kant. Deze kant is dus bij uitstek geschikt om jouw haardhout buiten in een houtopslag van haardhoutcompany te bewaren.


 Topkwaliteit haardhout 
  Meerpalletkorting & Spaarpunten
Uitstekende service
Hoge klantwaardering