• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

  • Voor 15:00 besteld, direct verzonden

  • Gratis thuisbezorgd*

  • Topkwaliteit gedroogd hout

  • Veilig kopen, achteraf betalen

  • Klantbeoordeling 9.2/10

Slowwood haagbeuk kopen

Slowwood haagbeuk, haal het beste uit uw kachel, openhaard, BBQ, Braai en Ofyr.

Wilt u topkwaliteit slowwood haagbeuk kopen voor uw kachel, haard, BBQ, Braai of Ofyr? Haardhoutcompany.nl levert strak gestapelde pallets haardhout van hoogwaardige kwaliteit. Het hout is schoon en droog en zorgt daardoor dat zowel u als uw buren geen rookoverlast ervaren en het milieu minimaal wordt belast.  Kenmerken slowwood haagbeuk

Stook uitsluitend droog en schoon slowwood haagbeuk. Dit zorgt ervoor dat u overlastvrij stookt en het milieu minimaal belast. Met schoon haardhout wordt bedoelt dat het hout vrij is van vervuiling (verf en olie). Afvalhout of hout van naaldbomen worden sterk afgeraden. Droog haardhout is hout dat 20% of minder vocht bevat. Het rendement van nat haardhout is behoorlijk lager dan dat van droog slowwood haagbeuk. Er is namelijk ruim twee keer zoveel nat haardhout nodig dan droog haardhout om hetzelfde rendement te behalen.


Soorten beter open haardhout

Haardhoutcompany.nl biedt diverse soorten ovengedroogd haardhout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo geeft essenhout een mooie vlammenspel en heerlijke warmte. Berkenhout heeft een hoge energiewaarde en een heerlijke zoete geur. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor eikenhout! Dit wordt gedroogd met de restwarmte die vrijkomt met de productie van elektriciteit in biogasinstallaties. Haardhoutcompany.nl levert ook elzenhout en beukenhout. Steek het hout ook op een goede manier aan met aanmaakhout.


Slowwood haagbeuk keuzehulp

Welk soort haardhout u nodig hebt is sterk afhankelijk van het soort kachel dat u gebruikt en het aantal blokken dat u stookt. Wilt u haardhout bestellen, maar bent u niet zeker welk soort geschikt is voor uw stookvoorkeuren? Met onze slowwood haagbeuk keuzehulp bent u in twee klikken bij de juiste keuze! Bekijk ook de aabieding haardhout!


Waarborg kwaliteit slowwood haagbeuk met een houtopslag

Om de hoogwaardige kwaliteit van het slowwood haagbeuk te waarborgen is de juiste manier van opslaan essentieel. Sla haardhout altijd op aan de ‘droge’ zijde van uw woning of in een schuur of garage. Wanneer u haardhout aanschaft bij Haardhoutcompany.nl kunt u het hout opslaan in de pallet waarin het wordt geleverd. Is deze pallet te groot of wilt u sfeer creëren met het haardhout? Kies dan voor een functionele houtopslag.  


Slowwood haagbeuk bezorgen

Haardhoutcompany.nl levert slowwood haagbeuk in onder andere Friesland, Groningen, Zeeland, Utrecht, Drenthe, Noord-Holland, Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Flevoland, Overijssel , Noord Nederland en Noord-Brabant.

 Topkwaliteit haardhout 
  Meerpalletkorting & Spaarpunten
Uitstekende service
Hoge klantwaardering