Zuid Afrikaanse Braai | BBQXL | Gebruik essenhout | Schoon haardhout

Beste haardhout van nederland
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 


NIEUW bij Haardhoutcompany.nl het echte buitenleven! Koken op hout en genieten van een Zuid-afrikaanse Braai. Proef, beleef en geniet van de sensatie van buiten koken en koken op hout met de unieke outdoor cooking-producten. Koken op hout is een echte beleving met de Zuid-afrikaanse Braai. Proef de echte pure smaak, ervaar de oerbeleving en de kunst van het spelen met de hitte van het vuur.


U kookt veilig en vertrouwd met Haardhoutcompany.nl en Horecahout.nl

 Haardhoutcompany.nl en Horecahout werken samen met Comfort Trade die deze exclusieve Zuid-afrikaanse braai in Europa importeert. Er zijn eventueel ook inbouw mogelijkheden, dit is echter maatwerk. Weet u al welke oven of braai het beste bij u past? Wij voorzien u van vakkundig advies en kunnen u alles vertellen over verschillende barbecue- en grilltechnieken

 

 

De Zuid-Afrikaanse braai: dé combinatie van buitenkeuken en buitenhaard!

De braai vindt zijn oorsprong op het Afrikaanse continent en heeft inmiddels zijn weg gevonden in Europa. Haardhoutcompany.nl levert al sinds jaar en dag het haardhout aan Comfort Trade die de Europese importeur is van dit prachtige product. De Zuid-afrikaanse braai is een combinatie van openhaard en keuken. Leverbaar in 2 modellen, namelijk een inbouwmodel en een vrijstaand model. Beide zijn leverbaar in 120m of in 80 cm breedte. Daarnaast is er als inbouwmodel ook nog het zogenoemde spitbraai model. Deze is te leveren in 150 cm breedte en is voorzien van een spit in de lengte. Hieraan kan met gemak een heel lam geroosterd worden.

 

Een Zuid-afrikaanse Braai brandt prima met ons ovengedroogde haardhout.

Het basisprincipe is echter van alle braai modellen hetzelfde. Er wordt door middel van de kolenmaker een houtvuur in het midden van de braai gestookt. De kolenmaker zorgt voor een constante aanvoer van eigengemaakte houtskooltjes en voor een gezellig vuurtje tijdens het koken. Bent u klaar met koken dan kunt u de braai als open haard gebruiken, een betere voorzetting van uw barbecue is bijna niet denkbaar. Al onze modellen zijn voorzien van een meedraaiende weerhaan op de schoorsteen die inregenen voorkomt en een goede trek garandeert.

 

Verder zijn er voor de braai natuurlijk diverse opties beschikbaar zoals een draaiend spit, gietijzeren kookpot, broodoven, wokset en haardrooster. Door het plaatsen van de optionele zijtafels heeft u afzetruimte voor uw benodigdheden en creëert u tegelijkertijd de mogelijkheid voor houtopslag.

 

 

 
Bestel uw haardhout voor uw Zuid-afrikaanse Braai bij Haardhoutcompany.nl

Kortom, de Afrikaanse braai garandeert gezelligheid, sfeer en genieten en zal zeker een blijvende indruk bij uw gasten achterlaten. Weet u al welke braai het moet worden, de Zuid-afrikaanse Braai van 80 cm. breed, of toch een maat groter ?

Beste haardhout van nederland
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering