haardhoutcompany.nl openhaardhout
haardhoutcompany.nl
  • Gratis geleverd
  • Zelf inplannen
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
0320-200 500

Haardhout AANBIEDING

U heeft haardhout nodig maar weet niet goed bij wie u dat het beste kunt kopen? Als leveranciers of produkten op het eerste gezicht erg op elkaar lijken is prijs één van de belangrijkste argumenten. Toch zijn er vaak grote verschillen waardoor goedkope pallets vaak duurder zijn in verbruik dan de royale compact gestapelde Haardhoutcompany.nl pallets.

Door de compacte wijze van stapelen in royale formaten pallets koopt u bij haardhoutcompany.nl tot wel 40 % meer hout in de pallets.

Door onze ruime ervaring met het drogen van haardhout koopt u bij Haardhoutcompany.nl goed droog haardhout. Droog hout geeft tot wel 50 % meer rendement dan nat hout.

En uiteraard krijgt u het haardhout keurig verpakt bij u thuisbezorgd wanneer u dat wenst.

"Gewoon genieten" krijgen we dan ook vaak als reactie van onze klanten.

Haardhoutcompany scoort een 9.110 (742 reviews)

 

Nieuw bij Haardhoutcompany.nl, levering met een meeneemheftruck (Kooi-aap).

Heeft u een oprit met grind of halfverharding waarover een pompwagen niet kan rijden? Laat uw haardhout dan bezorgen met een meeneemheftruck. Voor een kleine vergoeding ongeacht het aantal pallets dat u besteld, komen we uw haardhout graag met een Kooi-aap (meeneemheftruck) bezorgen. Plan direct zelf de bezorgdatum en kies voor de optie "Bezorgen met Kooi-Aap" onder het product van uw keuze bij "Aanbevolen bij dit product".

 

TIP !  Al ons haardhout wordt met de hand gesorteerd en gestapeld, uw zekerheid voor topkwaliteit haardhout. Ons ovengedroogde haardhout is zeker droog, uw garantie voor lekkere warmte en veel stookplezier. Vergelijk dus niet alleen op prijs maar laat u ook goed informeren wat u voor die prijs geleverd krijgt.  

 

Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze, neem dan gerust contact met ons op, bij voorkeur via info@haardhoutcompany.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur.

Uw winkelwagen is nog leeg

Voor bestaande en nieuwe klanten.