Brandhout

Bent u op zoek naar brandhout voor uw houtkachel of openhaard dan is Haardhoutcompany de specialist met kennis van zaken. Wij bieden u de allerbeste kwaliteit brandhout, gestapeld op pallet en gratis bij u thuis geleverd door heel Nederland. Brandhout per houtsoort gesorteerd voor een optimale droging, strak gestapeld in de pallet voor de meeste volume per pallet. Levering is elke werkdag mogelijk door heel Nederland. Voor het grootste assortiment en de beste kwaliteit brandhout bent u bij Haardhoutcompany aan het juiste adres !

Brandhout kopen bij haardhoutcompany.nl, ook uw brandhout leverancier

U woont in Nederland en bent op zoek naar een betrouwbare leverancier waar u top kwaliteit brandhout kunt kopen? Haardhoutcompany.nl levert en bezorgt elke werkdag naar keuze uw brandhout gratis in heel Nederland.

Koop hier uw brandhout die het beste bij uw kachel of openhaard past.

 

De initiatiefnemers van haardhoutcompany.nl hebben in 2005 de levering van ovengedroogd brandhout, handgesorteerd en gestapeld op pallets in Nederland geïntroduceerd. Groot voordeel hiervan is dat u de beste brandhout soort voor uw kachel of haard kunt stoken.

Essenhout, taaie houtsoort, brandt traag, mooie vlammen, 3 blokken of meer tegelijk stoken en aanmaakhout gebruiken.

Berkenhout, makkelijk te doseren van 1 tot 3 blokken tegelijk en spat niet !

Eikenhout, prima brandhout maar "lastige brander". Traag brandend, levendig vuur. minimaal 3 blokken tegelijk en aanmaakhout gebruiken.

Beukenhout, taaie houtsoort ,brandt traag met rustig vlammenspel, 3 blokken of meer tegelijk stoken.

 

Brandhout bestellen bij haardhoutcompany.nl, plezier voor iedereen!

We bezorgen uw brandhout snel en goed bij u thuis in stevige pallets. En ons ovengedroogde brandhout is echt goed droog, daarom geeft het geen rookoverlast. Voor het drogen van brandhout is tegenwoordig een nieuwe techniek beschikbaar. Brandhout wordt in droogkamers met hete lucht van. ca. 80 graden geforceerd gedroogd.

Dit ovengedroogde brandhout heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van normaal of natuurlijk gedroogd open haard hout. De karakteristieke houtgeur is gebleven en de houtblokken blijven fraai, schoon en vrij van schimmels en ongedierte. Ovengedroogd brandhout heeft bovendien uitstekende brandeigenschappen voor lekkere warmte en veel stookplezier, ook voor uw buren!