• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

  • Plan zelf de leverdatum

  • Gratis thuisbezorgd*

  • Topkwaliteit gedroogd hout

  • Veilig kopen, achteraf betalen

  • Voor 16:00 besteld, is morgen in huis

Wie | Wat | Waar | Hoe | Waarom ?

Dit is Timber, onze Jack Russel, die samen met ons alle dagen zorgt voor een gezonde dosis werklust. Timber houdt net als wij van het bos. Lekker achter een balletje aanrennen, heerlijk snuffelen onder de bladeren en natuurlijk lekker spelen. In het voorjaar fluiten de vogels de oren van zijn hoofd, in de zomer is het er lekker koel, prachtige kleuren in de herfst en in de winter heerlijk beschut. Geen wonder dus dat we goed bosbeheer super belangrijk vinden. Daarom zijn we FSC en PEFC gecertificeerd. Een bos kan namelijk het beste gedijen als er ook wordt gesnoeid en gekapt. Hierdoor blijft het bos groeien en deze groei zorgt voor de meeste CO2 opname. 


Timber heeft, net als zijn baasjes, een neus voor fijne kwaliteit haardhout. We kopen dus niet op elke hoek van de straat maar bouwen relaties met onze producenten.  Zo zorgen we ervoor dat we een constante goede kwaliteit haardhout leveren en tegelijk ook dat de omstandigheden op de productie locaties verbeteren. Veiligheid en goede arbeidsomstandigheden staan daarbij voorop.


We noemden het al, geef Timber een bal en hij rent zijn korte pootjes uit zijn lijf. Net als de chauffeurs die dagelijks ervoor zorgen dat jouw pallet haardhout keurig netjes en zoveel mogelijk op tijd bij jou kan zijn. Niet altijd eenvoudig.  Neem de drukte op de weg, talloze verschillende situaties, wisselende weersomstandigheden en je hebt een recept voor een van de meest uitdagende jobs te pakken. Het plaatsen van de pallet gaat meestal prima, soms is het een uitdaging en heel soms lukt het niet. We zeggen daarover dat we geen enkel belang hebben een pallet niet op de gewenste plek te zetten echter dat dit vlot, zonder ongelukken en schade moet kunnen. Voor een chauffeur is het ook fijn dat jij tevreden bent. En zoals dat met Timber ook geldt, hij rent net wat harder als je wat lekkers bij je hebt.


Na al dat rennen komt het mooiste moment van de dag.  De kachel mag aan !! Dit is voor zowel Timber als zijn baasjes het lekkerste moment van de dag. Heerlijk op het kleed voor de kachel. Het liefst met alle 4 de pootjes in de lucht. Uiteraard stoken we de kachel met schoon en droog hout, gebruiken we aanmaakhout en de Zwitserse methode. Zo genieten wij en Timber van de kachel en zitten onze buren niet in de rook. Wil je net als Timber ook genieten van een heerlijk haardvuur? Bestel je haardhout dan vandaag nog bij Haardhoutcompany.nl, namens Timber en zijn baasjes alvast hartelijk bedankt !! De tekeningen en strips zijn gemaakt door Meinder, cartoons, strips en illustraties. Hiermee proberen we op een grappige maar ook duidelijke wijze onze visie, werkwijze en service met je te delen. In plaats van lange teksten die (bijna) niemand leest in een paar tekeningen een verhaal vertellen. Dat is het verhaal van Haardhoutcompany.nl.  Nieuwe strips en verhalen zullen we op deze pagina delen. Laat je weten wat jullie ervan vinden ? We horen het graag, ook namens Timber alvast hartelijk bedankt !! 


Onderstaande strip gaat over het gebruik van droog en schoon haardhout.                                                                     


Onderstaande strip gaat over het bestellen en bezorgen van pallets haardhout.

 Topkwaliteit haardhout 
  Meerpalletkorting & Spaarpunten
Uitstekende service
Hoge klantwaardering