Haardhout Zeeland | Cadeaubon "1314AN" | Ontvangen gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

Woont u in Zeeland en omgeving? Zoekt u naar een betrouwbare leverancier waar u openhaardhout van een uitstekende kwaliteit koopt? Haardhoutcompany.nl is diegene die u zoekt voor levering van haardhout in Zeeland en omstreken. Zelfs het Haardencentrum Zeeland raadt iedereen het hout van Haardhoutcompany.nl aan.


Haardencentrum Zeeland adviseert droog haardhout van Haardhoutcompany.nl

haardhout kopen“Droog hout, excellente service, prima prijs/kwaliteit en misschien wel het belangrijkste, ze weten er alles van. Onze kachels branden prima met haardhout van Haardhoutcompany.nl. Kom eens kijken in onze showroom, we adviseren u graag !” Openhaardhout kopen in Zeeland

Haardhoutcompany levert openhaardhout dat al gedroogd is in een oven. Het voordeel van dit hout is dat het onmiddellijk kan gebrand worden zonder veel rookontwikkeling. Sinds 2005 zijn wij de beste in onze branche voor het leveren van ovengedroogd hout. Behalve dat het direct kan gebruikt worden is ons hout ook beschermd tegen schimmels omdat al droog is. U hoeft niet te vrezen dat u niet alles kan opbranden.

 


Prijs en kwaliteit

Omdat de vraag veel gesteld wordt hoeveel een kuub hout eigenlijk kost, willen even een onderscheid maken tussen de verschillende houtsoorten die we aanbieden. Afhankelijk welk hout u verkiest, zal de prijs ook anders zijn dan andere houtsoorten. Wij leveren een kuub haardhout in een bigbag of op een pallet. U zal zien op onze site wat we u kunnen aanbieden qua hoeveelheid hout voor een vaste prijs. Wij zijn ook in het bezit van het certificaat thuiswinkelwaarborg zodat u zeker kan zijn dat onze service ten dienste van u als klant staat. U kent waarschijnlijk de voordelen die hieraan verbonden zijn met name veilige betaling, retour binnen de 14 dagen enz. Ook extra bij ons kan u de datum van levering zelf bepalen zodat u gerust kan zijn als wij komen om uw haardhout te brengen.


Onze klanten zijn alles

Wij willen onze klanten ten aller tijde juist informeren en blij maken met onze aanbieding. Daarom is het ook belangrijk voor ons als u vragen heeft dat u even contact neemt met onze klantendienst om uw vraag te beantwoorden. Twijfelt u over de soorten hout? Of heeft u een andere vraag, niet aarzelen want wij staan ter uwer dienst met raad en daad. Voor onze nieuwe klanten bieden wij bij hun eerste bestelling een welkomstgeschenkje (aanmaakblokjes) aan ter waarde van € 25.


Haardhoutcompany levert onder andere in:


BruinisseKoudekerkeTerneuzen
ColijnsplaatKruiningenTholen
GoesMiddelburgVlissingen
HeinkenszandSchagenWestkapelle
HulstSluisZierikzee
Kapelle

 Topkwaliteit haardhout 
  Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering