Haardhout Groningen | Cadeaubon "lignaco" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Haardhout Groningen

Voor bezitters van een kachel of openhaard is het een terugkerend ritueel: haardhout kopen. Er zijn verschillende aanbieders van openhaardhout, het is echter niet altijd gemakkelijk om de beste aanbieder van stookhout met de scherpste prijs te vinden. 


Kwaliteit vóór alles

haardhout kopen

Een eenvoudige zoekopdracht als "Haardhout Groningen" levert al zoveel resultaten, dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn daarom blij dat u ons heeft gevonden. Wij leveren exact wat u nodig heeft, eventueel inclusief aanmaakhout en houtopslag. 

Dankzij ons beproefde productieproces zijn alle houtsoorten die wij verkopen door en door droog. Stookhout dat gedroogd is in onze ovens is vrij van al het overtollige vocht; een voorwaarde om netjes te branden. Het bereiken van deze droogtegraad zou in een 'natuurlijk droogproces' enkele jaren duren. In het aanbod van stookhout is dit dan ook vaak een probleem, voor u het weet koopt u een product dat niet goed genoeg is gedroogd. Het belang van goed drogen

Ovengedroogd haardhout is écht droog, en geeft daardoor veel minder rook bij het stoken. Uw omgeving ervaart weinig tot geen rookoverlast. Ook blijft uw voorraad stookhout schoon en heeft u geen last van schimmel, in tegenstelling tot een houtvoorraad die niet 100% droog wordt aangeleverd. Deze ziet er misschien bij levering prima uit, maar zorgt na verloop van tijd voor onaangename verrassingen. Iets wat u kunt voorkomen door bij ons te kopen: uw kachel brandt als een zonnetje met ons ovengedroogde haardhout producten. 

 


Haardhout kopen en laten bezorgen

Woont u in Groningen of omgeving en bent u van plan om op korte termijn openhaardhout aan te schaffen? Wij bezorgen de bestelling op werkdagen gratis bij u aan huis. U hoeft alleen een plekje te zoeken om het hout (droog) op te slaan. Geen problemen dus met het vervoer van het hout. Wij gebruiken stevige pallets van verschillende formaten om het hout op te slaan en te vervoeren. Het product wordt door onze mensen met de hand gestapeld, zonder tussenliggende ruimte, en niet zomaar gestort. Een kuub is bij ons dus écht een kuub. 


Soorten haardhout

Wij produceren verschillende soorten haardhout, afkomstig van betrouwbare leveranciers. Voor u bij ons online een aankoop doet, bepaalt u eerst welke houtsoort u het beste kunt aanschaffen. Er zijn zachte en harde houtsoorten. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kenmerken: brandsnelheid, geur, de ideale hoeveelheid per stookbeurt... Door onze handige keuzehulp kunt u eenvoudig vaststellen welke houtsoort voor uw kachel of open haard de beste keuze is: essen, eiken of toch misschien beukenhout? Vervolgens plaatst u de bestelling en geeft ook uw voorkeuren op het gebied van levering heel eenvoudig door via de webshop.

Op zoek naar haardhout elders in Groningen? Kijk dan op de haardhout Assen of brandhout Delfzijl pagina's


 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering