• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Contura kachelsOver Contura kachels


Zweden en woninginterieur worden vaak in één adem genoemd. Mede doordat ‘s werelds grootste interieurwinkel uit Zweden stamt, heeft men een naam opgebouwd waarin design en gemak samen gaan. Hetzelfde geld met Contura kachels. De Zweedse houtkachels zijn fraai om te zien, maar daarnaast erg functioneel. En zoals vaak met Zweeds design, loopt men voorop om de kachels zo milieuvriendelijk te maken. De kachels van Contura zijn dan ook duurzaam en CO² neutraal. 


De Zweedse houtkachels 


De Contura kachels zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Welk model je ook zoekt, elk model die in je interieur past is wel te koop. Heb je een gemetselde haard, die je niet meer als open haard gebruikt? Dan zet je er één van de prachtige inzethaarden in. Zo profiteer je van alle gemakken van een prachtig en knus haardvuur, maar heb je geen last van de nadelen van een open haard. Daarnaast houdt een dergelijke houtkachel de warmte ook nog eens langer vast, zodat je veel langer van de warmte profiteert. Wil je een blikvanger in je woning, dan kun je ook kiezen voor een wandmodel of vrijstaand model. Heel trendy zijn bijvoorbeeld de witte kachels, die je interieur naar een hoger niveau tilt. 


Speksteen kachels van Contura 

Heel duurzaam is het gebruik van speksteen, vaak in combinatie met gietijzer. Je kunt de kachel gewoon met hout stoken, maar het speksteen houdt de warmte veel langer vast. Hierdoor verlies je geen onnodige warmte. Daarnaast heeft de Contura speksteen houtkachel een prachtige uitstraling, wat zowel in een klassiek als een modern interieur past.


Het ideale hout voor een Contura kachel

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Contura modellen!


Voor een goed overzicht van alle Barbas haarden en kachels verwijzen we je graag naar de website van Contura zelf. verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd