• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Dovre houtkachel


Over Dovre houtkachels


Dovre is een Vlaams familiebedrijf dat gevestigd is in de plaats Weelde. Dovre produceert al meer dan tachtig jaar haarden en kachels en heeft dan ook een rijke geschiedenis. De naam Dovre is ontleend aan een bergkam in Noorwegen, iets noordelijk van Oslo. Het gebied kent een ruw klimaat. Daarom staat Dovre in de ogen van de Noren voor kracht en kwaliteit. En dat is precies de symboliek die ook opgaat voor een Dovre kachel. Een kachel of haard van Dovre is enorm sterk, zeer robuust, uiterst betrouwbaar en heeft een imponerend strakke en moderne uitstraling. 


Soorten qua Dovre houtkachel: onze brede collectie 


Een Dovre kachel of Dovre houtkachel herken je aan zijn prachtige, moderne en tijdloze ontwerp en zijn bovengemiddeld goede prestaties. In onze brede collectie Dovre kachels, haarden en houtkachels kom je onder meer de prachtige ASTRO 4CB/WBB tegen, een krachtige Dovre kachel op hout met een rendement van meer dan 76%. Maar ook de ovale Dovre houtkachel Bow is zeer stijlvol, warmt u kamer letterlijk en figuurlijk op en heeft een bijzonder hoog rendement. De Rock, Brut en Vin-series zullen ongetwijfeld ook in veler smaak vallen! 


Meer informatie over Dovre 


Wil je meer informatie over de strakke (hout)kachels van Dovre? Bekijk dan nu ons online aanbod of kom langs in onze showroom. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers adviseren je graag, zodat je straks een kachel in huis hebt waar niet alleen de warmte, maar ook het plezier vanaf straalt. 


Het ideale hout voor een Dovre houtkachel

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Dovre modellen!


Voor een goed overzicht van alle Dovre haarden en kachels verwijzen we je graag naar de website van Dovre zelf.verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd