FSC Haardhout

haardhout informatieHaardhoutcompany.nl vindt het niet alleen belangrijk u zo goed mogelijk te informeren over uw haardhout en u de allerbeste kwaliteit haardhout te leveren, maar ook dit op een zo duurzaam mogelijke wijze te doen. Zo worden de droogkamers verwarmd met het resthout uit de haardhout produktie. Er worden dus geen fossiele brandstoffen  gebruikt voor het drogen van ons haardhout.

 

FSC Haardhout kopen

fsc logo haardhoutcompany.nlHier vindt u het FSC certificaat van Haardhoutcompany.nl

Ecosell handelend onder de naam Haardhoutcompany.nl is FSC gecertificeerd. Dit betekent dat we de gedragsregels zoals die door FSC zijn opgesteld zo goed mogelijk naleven. Niet alleen omdat we het FSC certificaat belangrijk vinden maar omdat haardhout een prima manier kan zijn om op een duurzame wijze je huis te verwarmen. Mits uiteraard het haardhout op een duurzame wijze geproduceerd wordt, vandaar ons FSC certificaat.

 

 

 

Veel onduidelijkheid over FSC label haardhout

haardhout informatieAls uw haardhout leverancier zelf (of in een groepcertificaat) niet FSC gecertificeerd is kunnen de produkten niet met FSC label worden verkocht. Hierover is nog wel eens verwarring. Zo worden er tal van zogenaamde FSC haardhout produkten aangeboden zonder dat de verkoper zelf een FSC certificaat heeft. Wilt u er zeker van zijn dat u ook een FSC product koopt vraag dan bij de verkoper naar zijn of haar eigen FSC certificaat. Uiteraard heeft Haardhoutcompany.nl wel een eigen FSC certificaat.

 

Of zoals te lezen is in ons FSC handboek;

Ecosell handelend onder de naam Haardhoutcompany.nl exploiteert diverse internetwinkels. In één van deze internetwinkels worden haardhout en haardhoutopslagen verkocht. Een gedeelte van deze artikelen is reeds FSC gecertificeerd. Haardhoutcompany.nl streeft ernaar een zo groot mogelijk aandeel van haar haardhoutprodukten onder FSC label te verkopen.

 

haardhout informatieHaardhoutcompany.nl is FSC gecertificeerd, maak hier uw keuze voor haardhout.