Haardhout Amersfoort | Cadeaubon "welkom" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

..
€207,50
Excl. BTW: €171,49
 • Inhoud: ca. 500 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €299,00
  Excl. BTW: €247,11
 • Inhoud: ca. 700 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €267,50
  Excl. BTW: €221,07
 • Inhoud: ca. 1000 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €332,50
  Excl. BTW: €274,79
 • Inhoud: ca. 700 XL blokken
 • Bloklengte: ca. 37 cm

 • Haardhout Amersfoort 

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor openhaardhout van een goede kwaliteit, kunt u terecht bij Haardhoutcompany.nl. Wanneer u in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort woont, kunt u elke werkdag gebruik maken van de services van haardhoutcompany. Wij leveren en bezorgen u uw haardhout. Woont u in een andere plaats of regionaam? Bekijk dan onze services om te kijken of we ook bij u leveren.


  Haardencentrum Amersfoort adviseert droog haardhout van Haardhoutcompany.nl

  haardhout kopen“Droog hout, excellente service, prima prijs/kwaliteit en misschien wel het belangrijkste, ze weten er alles van. Onze kachels branden prima met haardhout van Haardhoutcompany.nl. Kom eens kijken in onze showroom, we adviseren u graag !”   Openhaardhout kopen in Amersfoort

  Wij leveren droog openhaardhout aan dat gestapeld is op royale pallets in Amersfoort. De eigenaren van de webshop hebben in 2005 de levering geïntroduceerd in Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van top kwaliteit oven gedroogd hout via particulieren in heel Amersfoort. Het hout wordt geleverd in opgestapelde pallets. Verder hechten wij veel waarde aan tevreden klanten en daarom kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Dus als u een vraag of opmerking heeft, neem dan vooral contact met ons op door te bellen of te mailen.

   


  Brandhout kopen in Amersfoort

  Regelmatig krijgen wij een vraag over wat nou de precieze prijs is van één kuub hout. Wij willen deze vraag graag goed voor u beantwoorden. Dit doen wij door middel van een paar dingen juist uit te leggen. Zo worden er geen appels met peren vergeleken. Zoals eerder genoemd wordt het hout geleverd op een pallet. Hierbij bestaan er prijsverschillen tussen de verschillende soorten hout en hoe u het bezorgd wilt hebben. Wij zijn de pionier in de levering van ovengedroogd haardhout in Amersfoort. Op deze manier zorgen wij bij het bezorgen van haardhout voor gemak, kwaliteit en natuurlijk de optimale brandstof voor uw houtkachel of open haard. Als u advies nodig heeft bij het maken van uw keuze. Of heeft u net een nieuwe houtkachel en weet u niet welke houtsoort het beste bij u past? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag!


  Gedroogd haardhout in Amersfoort

  Als u woonachtig bent in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort en u op zoek bent naar droog hout om direct te stoken, kunt u terecht bij haardhoutcompany. Wij bezorgen uw top kwaliteit hout snel bij u thuis. Goed om te weten is dat het hout ovengedroogd is wat ervoor zorgt dat u geen last heeft van rookoverlast. Verder wordt het geforceerd gedroogd in droogkamers met hete lucht, wat ervoor zorgt dat de heerlijke houtgeur behouden blijft. Zo blijft het hout ook vrij van schimmels en ongedierte, zo kunt u het wat langer bewaren voor als u niet alles gelijk opstookt.

   

  Haardhout kopen in de buurt van Amersfoort

  haardhout kopenBestel nu uw hout bij haardhoutcompany en geniet van de voordelen. Wij bezorgen namelijk elke werkdag naar keuze uw hout. Verder krijgt u nu ook gratis aanmaakblokjes meegeleverd. Dus bestel snel!


  Op zoek naar haardhout elders in Utrecht? Kijk dan op de haardhout Soest of brandhout Utrecht pagina's


   Topkwaliteit haardhout 
    Meerpalletkorting
  Uitstekende service
  Hoogste klantwaardering