Haardhout Apeldoorn | Cadeaubon "8107AG" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

..
€207,50
Excl. BTW: €171,49
 • Inhoud: ca. 500 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €299,00
  Excl. BTW: €247,11
 • Inhoud: ca. 700 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €267,50
  Excl. BTW: €221,07
 • Inhoud: ca. 1000 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €332,50
  Excl. BTW: €274,79
 • Inhoud: ca. 700 XL blokken
 • Bloklengte: ca. 37 cm

 • Openhaardhout voor warmte en gezelligheid bij Haardhout Apeldoorn 

  Het blijft populair, stoken in de open haard. Het is dan ook super gezellig om tijdens lange winteravonden dicht bij de open haard te zitten. Met een goed boek en een lekker glas wijn is het prima uit te houden. Ook tijdens de feestdagen is een vuurtje in de huiskamer een plezierige bijkomstigheid en geeft veel sfeer. In Apeldoorn op de Veluwe kan openhaardhout online worden aangeschaft. Gemak dient de mens. Niet meer zelf slepen met haardhout maar gewoon snel thuis laten bezorgen. Datzelfde geldt voor plaatsen die in de omtrek van Apeldoorn liggen. Hoenderloo, Loenen, Beekbergen en Ugchelen kunnen met net zoveel gemak, online haardhout kopen.


  Klaar voor gebruik

  haardhout kopenHet haardhout wat afkomstig is van Haardhoutcompany, is klaar voor gebruik. Het hout wordt geleverd op een pallet van een kuub. Een kuub is ook echt een kuub haardhout. Per ovengedroogde haardhoutsoort worden de pallets op elkaar gestapeld en zo afgeleverd. Ovengedroogde blokken hoeven uiteraard niet meer gedroogd te worden. Ze zijn al klaar voor gebruik en geven een goed knappend haardvuur.


  Haardhout Apeldoorn: een ruime keuze aan gesorteerd hout 

  Haardhoutcompany heeft voldoende keus in openhaardhout. Met 5 soorten zit er altijd een voor je bij. Op de website vindt je een keuzehulpknop, die de verschillende houtsoorten laat zien. Bestel bij je openhaard hout gelijk van die handige aanmaakblokjes en/of aanmaakhout.

   


  Welke houtsoort is voor jou de beste keus?

  Een bestelling doen bij Haardhoutcompany Apeldoorn, zorgt voor een topkwaliteit hout, geeft aantrekkelijke kortingen wanneer er meer pallets worden besteld, bieden een uitstekende klantenservice en hebben een hoge klantenwaardering. Op dit moment is er de actie, om met een ontvangen cadeaubon samen met je bestelling, een GRATIS doos aanmaakblokjes t.w.v. €25,00 in ontvangst te nemen. Haardhoutcompany heeft regelmatig leuke aanbiedingen en stevige kortingen.


  Houtsoorten


  Berkenhout

  Berkenhout is een geliefde houtsoort voor de open haard. Geschikt voor iedere kachel. Geeft een fantastisch vlammenspel. De witte boomschors, geeft een lekker knappend geluid en verspreidt de echte openhaardgeur. Deze middelharde houtsoort is voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk aan te steken.


  Beukenhout

  Beukenhout is een duurzame houtsoort die vrij hard en taai is. Is wat duurder maar geeft een hoog rendement in de open haard. Traag brandend met een mooie vlam zorgt beukenhout er voor, dat veel mensen gecharmeerd zijn van deze houtsoort. Wel iets moeilijker om te laten ontbranden.


  Eikenhout

  De eik komt voor in heel Europa en is een traag groeiende loofboom. Kan honderden jaren oud worden. Een traagbrandende houtsoort die vooral in grote kachels prima is te stoken. Gebruik 3 à 4 houtblokken van eiken en je zit er de hele avond warmpjes bij.
  Eikenhout wat je per pallet kunt aanschaffen bij de Houtcompany,nl komt hoofdzakelijk uit Duitsland. Het is mogelijk om zelf een leveringsdag, door de week te kiezen.


  Elzenhout

  Elzenhout is met name geschikt voor speksteenkachels. Een snelle verbrander die ook snel warmte afgeeft. Een speksteenkachel slaat zijn warmte op zodat er niets verloren gaat. Elzenhout is zacht hout. Snel en gemakkelijk een lekker vuurtje.


  Essenhout

  De Es is een snelgroeiende boom met een laag vochtgehalte. Dit traagbrandende hout is een duurzame soort, die mooie brandeigenschappen heeft. Het vlammenspel is overduidelijk van een Es en geeft heerlijke warmte.
  Haardhoutcompany.nl, levert mooi, gedroogd haardhout, waar je een winter lang van kunt genieten.

  Op zoek naar haardhout elders in Gelderland ? Kijk dan op de haardhout Deventer  of brandhout Arnhem pagina's


   Topkwaliteit haardhout 
    Meerpalletkorting
  Uitstekende service
  Hoogste klantwaardering