Haardhout Bunnik | Cadeaubon "welkom" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Haardhout Bunnik

De dagen zijn kort, de avonden lang en koud...Een haardvuur zorgt voor aangename warmte en extra gezelligheid. Goed haardhout is een voorwaarde voor optimaal profijt van uw openhaard of kachel.


Haardencentrum Bunnik adviseert droog haardhout van Haardhoutcompany.nl

haardhout kopen“Droog hout, excellente service, prima prijs/kwaliteit en misschien wel het belangrijkste, ze weten er alles van. Onze kachels branden prima met haardhout van Haardhoutcompany.nl. Kom eens kijken in onze showroom, we adviseren u graag !” 


Adresgegevens van Haardencentrum Bunnik

Naar de website van Haardencentrum Bunnik


Het beste openhaardhout

Niet elk hout is geschikt als openhaardhout. Een eerste vereiste is dat het hout absoluut droog moet zijn. Dat is niet alleen beter voor uw vuur, maar ook voor uw schouw. Droog hout geeft bovendien een heerlijke houtgeur en weinig walm. Dat geldt ook voor schoon hout. Het openhaardhout dat u bij ons bestelt, is in de oven gedroogd. Het hout is ook hierdoor niet alleen optimaal droog, maar ook vrij van schimmels en ongedierte. Ook is het hout uiteraard vrij van verf, spijkers en andere vervuilingen.

 


Diverse houtsoorten

Wij leveren verschillende houtsoorten. Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u voor elzenhout, eikenhout, berkenhout, essenhout of beukenhout. Kent u de eigenschappen van de verschillende houtsoorten niet? Lees erover elders op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie over de houtsoorten.


Uitstekende prijs/kwaliteit

Het haardhout dat u bij ons bestelt, heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het hout wordt geleverd in stevige houten palletconstructies en is compact verpakt als gestapelde kuub. Bij ons is een kuub haardhout dus daadwerkelijk een kuub. Anders dan bij levering in bigbags, waar veel loze ruimte is en u dus eigenlijk deels voor lucht betaalt.

 

Expertise en service

haardhout kopenBij Haardhoutcompany kunt rekenen op excellente service. De experts weten waar ze het over hebben. Al sinds 2005 zijn zij expert in hsarden en in haardhout. Ze staan graag voor u klaar voor advies of informatie.

Bestel hier direct uw hout voor uw openhaard of kachel!


Op zoek naar haardhout elders in  Utrecht ? Kijk dan op de haardhout Zeist of brandhout Houten pagina's


 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering