Haardhout Den Haag | Cadeaubon "welkom" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Haardhoutcompany voor haardhout Den Haag en omstreken 

Ook als u in de regio Den Haag woont is Haardhoutcompany.nl hét adres voor openhaardhout. Wij leveren verschillende soorten stookhout en bezorgen vanzelfsprekend door heel Den Haag. Het maakt dus niet uit of u in Kijkduin, Benoordenhout of een andere Haagse wijk woont. En natuurlijk kunt u in de aan Den Haag grenzende plaatsen eveneens op onze hout bezorgservice rekenen. 


Haardhout ‘s-Gravenhage gratis thuis geleverd 

haardhout kopenWat is er nu eenvoudiger dan gewoon vanuit uw huis hout voor de open haard te bestellen? U bezoekt onze webshop op momenten dat het u uitkomt, en laat het door u gewenste kachelhout door ons eenvoudig bij u thuis in Den Haag afleveren. Wij bezorgen elke werkdag en brengen u daarvoor geen kosten in rekening. In het assortiment van Haardhoutcompany.nl vindt u openhaardhout van uiteenlopende bomen. Wat al deze houtsoorten met elkaar gemeen hebben is hun hoge kwaliteit en uitstekende brandbaarheid.


Eiken, beuken en andere houttypes 

Wilt u haardhout bij u thuis in Den Haag laten bezorgen? Dan is het verstandig om goed te weten welk houttype u wenst. In onze online shop kunt u onder meer kiezen uit berken-, eiken-, beuken- en essenhout. Elke soort hout beschikt over specifieke eigenschappen. De verschillen zitten hem bijvoorbeeld in de brandduur per houtblok, de hoeveelheid warmte die het vuur afgeeft en het vlammenspel dat wordt gecreëerd. Een haardvuur voor een romantisch avondje vraagt dus om ander stookhout dan wanneer het genereren van warmte het hoofddoel is. 

 


Ovengedroogd haardhout Den Haag 

Alle houtsoorten die wij leveren zijn ovengedroogd. Dit wil zeggen dat er een drogingsproces heeft plaatsgevonden onder gecontroleerde omstandigheden. Voor een veilig en optimaal verbrandingsproces mag het vochtpercentage in kachelhout namelijk maximaal 20% bedragen. Om dit te bereiken wordt al ons haardhout gedroogd met behulp van hete lucht. Het grote voordeel hiervan is dat rookoverlast tijdens het stoken is uitgesloten. De kenmerkende houtgeur blijft echter behouden, terwijl het drogen ervoor zorgt dat de houtblokken bovendien schoon en schimmel- en ongediertevrij zijn.


Openhaardhout Den Haag bestellen 

Bij Haardhoutcompany.nl kunt u direct online uw hout kopen en een leverdatum aangeven. De bezorging van haardhout Den Haag vindt plaats op een pallet. Als u uw bestelling liever telefonisch plaatst, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Wij staan bekend om onze hoogwaardige klantenservice en kunnen u desgewenst helpen bij het selecteren van het voor u meest geschikte houttype. Ga dus voor gemak en laat uw stookhout thuisbezorgen door Haardhoutcompany.nl

Op zoek naar haardhout elders in Zuid-Holland? Kijk dan op de haardhout Rotterdam of brandhout Leiden pagina's


 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering