Haardhout Heerhugowaard | Cadeaubon "welkom" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Haardhout Heerhugowaard

Bij ons van Haardhoutencentrum Heerhugowaard bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardig openhaardhout. Ons hout is met één druk op de knop geregeld. U bestelt het namelijk online en het wordt indien gewenst de volgende dag nog bij u thuis afgeleverd. Simpeler kan het niet. Woont u in (de omgeving van) Heerhugowaard? Dan bent u bij ons op het juiste adres.


Gedroogde houtblokken

haardhout kopenOns haardhout wordt uitsluitend gedroogd geleverd. Dit maakt dat dit openhaardhout uitermate geschikt is voor de houtkachel. De blokken hout geven een aangename en gelijkmatige warmte af. Daarnaast hebben ze ook een lange stooktijd, waardoor u voor langere periode van uw houtkachel kunt genieten zonder het hout te hoeven vervangen. De manier van drogen - namelijk door hete lucht in droogkamers - maakt dat de houtblokken vrij zijn van ongedierte en schimmel. Hierdoor heb je geen last van rookoverlast en komt er een klassieke geur van hout vrij tijdens het gebruiken van de houtkachel.


Haardhout kopen in de regio Heerhugowaard

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van haardhout bij ons, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn er voor u voor, tijdens en na uw aankoop. Ook voor advies over haardhout voor uw kachel kunt u contact met ze opnemen. Van het bestellen van haardhout bij ons zult u geen spijt krijgen. Zowel de kwaliteit van het hout, de diensten van de klantenservice én het gemak van het bestellen is fantastisch.

 


Waarom kopen bij Haardhoutcompany.nl? 

Nadat u met één druk op de knop uw hout heeft besteld bij ons, wordt u door ons op de hoogte gehouden van de levering. Een dag voor de geplande levering ontvangt u bericht. De (werk)dag van de levering bepaalt u zelf. Het hout zal gestapeld geleverd worden op stevige pallets. U bestelt en wij regelen de rest.


Op zoek naar haardhout elders in Noord-Holland? Kijk dan op de haardhout Alkmaar of brandhout Hoorn pagina's


 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering