Haardhout Nieuwerkerk a/d IJssel

..
€207,50
Excl. BTW: €171,49
 • Inhoud: ca. 500 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €299,00
  Excl. BTW: €247,11
 • Inhoud: ca. 700 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • ..
  €267,50
  Excl. BTW: €221,07
 • Inhoud: ca. 1000 blokken
 • Bloklengte: ca. 25 cm.

 • Haardhoutcompany.nl  uw haardhout leverancier in Nieuwerkerk a/d IJssel.

  U woont in, of in de omgeving van, Nieuwerkerk a/d IJssel en bent op zoek naar een betrouwbare leverancier waar u top kwaliteit haardhout kunt kopen? Haardhoutcompany.nl levert en bezorgt elke werkdag naar keuze uw haardhout in Nieuwerkerk a/d IJssel.

   

  Haardhout kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel

  Haardhout informatieHaardhoutcompany.nl is actief in levering van droog haardhout gestapeld op royale pallets in Nieuwerkerk a/d IJssel. De initiatiefnemers van haardhoutcompany.nl hebben in 2005 de levering van ovengedroogd haardhout, gestapeld op pallets in Nieuwerkerk a/d IJssel geïntroduceerd. Levering van top kwaliteit haardhout via internet aan particulieren in heel Nieuwerkerk a/d IJssel is sindsdien bij velen bekend. Haardhoutcompany.nl heeft zich gespecialiseerd in levering van top kwaliteit haardhout gestapeld in pallets. De levering van goed droog (ovengedroogd) haardhout in Nieuwerkerk a/d IJssel met een eerste klas klantenservice.

  Haardhout prijzen in Nieuwerkerk a/d IJssel

  “Wat kost een kuub haardhout bij u ?”

  Eén van de vragen die onze klantenservice dagelijks krijgt. Om deze vraag goed te beantwoorden en de bekende appel met appels te vergelijken moeten we eerst een aantal zaken helder zien te krijgen, zoals;

  •gestort of gestapelde kuub ?

  •gedroogd of zelf drogen ?

  •afhalen of bezorgen ?

  •welke houtsoort ?

  Meer informatie over haardhout prijzen Nieuwerkerk a/d IJssel

   

  Haardhout informatie voor openhaardhout in Nieuwerkerk a/d IJssel

  Haardhout informatieHaardhoutcompany.nl is de pionier in levering van ovengedroogd haardhout in Nieuwerkerk a/d IJssel, gestapeld op pallet, gesorteerd per houtsoort. Deze manier van haardhout kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel garandeert gemak, kwaliteit en de optimale brandstof voor uw houtkachel of open haard. Met deze haardhout informatie pagina's informeren we u over de diverse aspecten van goed haardhout. Heeft u ondanks deze informatie hulp nodig bij het maken van uw keuze, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u verder te helpen.

   

  Haardhout gedroogd in Nieuwerkerk a/d IJssel

  Haardhout informatieU woont in Nieuwerkerk a/d IJssel en wilt droog haardhout bestellen dat u direct kunt stoken? Uiteraard wilt u uw  buren geen overlast bezorgen, daarom is het verstandig om droog haardhout bij haardhoutcompany.nl te kopen.  We bezorgen uw haardhout snel en goed bij u thuis en ons hout is droog, daarom geeft het geen rookoverlast. Voor het drogen van openhaardhout is tegenwoordig een nieuwe techniek beschikbaar. Haardhout wordt in droogkamers met hete lucht geforceerd gedroogd. Dit ovengedroogde open haardhout heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van normaal of natuurlijk gedroogd open haard hout. De karakteristieke hout geur is gebleven en de houtblokken blijven fraai, schoon en vrij van schimmels en ongedierte. Ovengedroogd haardhout heeft bovendien uitstekende brandeigenschappen voor lekkere warmte en veel stookplezier.

   

  Haardhout aanbiedingen voor Nieuwerkerk a/d IJssel

  Haardhout informatieSpeciaal voor u hebben we mooie haardhout aanbiedingen gemaakt.  Zo kunnen we uw haardhout bestelling elke werkdag naar keuze bij u het haardhout in Nieuwerkerk a/d IJssel bezorgen.  Als service kunnen we u naar keuze de verwachtte aanlevertijd de avond voor de bezorgdatum alvast doorgeven.  Maar dat is nog niet alles want speciaal voor u en al uw buren, vrienden en kennissen die haardhout kopen in Nieuwerkerk a/d IJssel krijgt u gratis aanmaakblokjes, aanmaakhout of ALLEBEI meegeleverd met uw haardhout bestelling !!  Dat is 50 euro voordeel speciaal voor U ! 

  Haardhout informatieDirect uw haardhout bestellen.

   

   

   

   Topkwaliteit haardhout 
    Meerpalletkorting
  Uitstekende service
  Hoogste klantwaardering