• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Jotul kachels


Over Jotul kachels


Houtkachels zijn verkrijgbaar in vele maten en soorten. Hoewel de functie van de houtkachel al eeuwenlang hetzelfde is, is er tegenwoordig veel meer keuze in type houtkachels en het uiterlijk ervan. Zo kun je kiezen voor een houtkachel die in de muur of de schouw is ingebouwd, maar wil je de kachels als een blikvanger gebruiken dan is een vrijstaande houtkachel heel mooi. Je kunt dan met meerdere mensen letterlijk rondom een gezellig haardvuur zitten. 


De Jotul kachel 


Jotul is een Noorse fabrikant van houtkachels en produceert al sinds 1853 kachels. Het merk heeft als doel om de cultuur, natuur en de kunst te verwerken in tijdloze maar gezellige houtkachels. En in Noorwegen kan het behoorlijk koud zijn, dus ze weten waar ze over praten. Daarnaast is het voornaamste kenmerk van een Jotul kachel dat deze gemaakt is uit het klassieke gietijzer. Gietijzeren kachels kenden wij in het verleden ook, maar wordt niet veel meer voor kachels gebruikt. Toch weet Jotul met gietijzer hypermoderne houtkachels op de markt te brengen en combineert daarmee de ouderwetse degelijkheid van gietijzer met de strakke vormen van nu. 


De verschillende kachels 


Of je nu een inbouwhaard zoekt of een vrijstaande haard, elke Jotul kachel is weer een pareltje om te zien. De meeste houtkachels zijn zeer compact en staan meestal op een stevig gietijzeren onderstel, waar je je houtblokken onder kunt leggen. Voor zeer moderne interieurs is er de witte houtkachel, dat een heel speciale en stijlvolle uitstraling heeft. Voor ieder interieur heeft Jotul wel een kachel en die volledig aan je wensen voldoet voor lange koude winteravonden bij de haard.


Het ideale hout voor een Jotul kachel


Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Jotul modellen!


Voor een goed overzicht van alle Jotul kachels verwijzen we je graag naar de website van Jotul zelf.verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd