• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Kalfire haardenOver Kalfire haarden


Kalfire is een Nederlands haardenmerk en ontwerper en leverancier van kwalitatief hoogstaande hout- en gashaarden. Het bedrijf ontstond in 1981 in het Limburgse dorp Belfeld, waar het werd opgericht door de ondernemersfamilie Van Melick. Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in handen van diezelfde familie. Het merk Kalfire staat bekend om zijn innovaties en ontwerpt zeer technische, stilistische en esthetisch vernieuwende modellen gashaarden en houthaarden. Als trendsetter streeft het bedrijf naar perfectie: Kalfire haarden werken niet alleen vlekkeloos, maar zijn ook energiezuinig, sfeervol en eenvoudig te bedienen. Geen haardontwerper slaagt hier beter in dan het Kalfire-concern. 


Kalfire haarden - het assortiment 


Het Kalfire-assortiment is breed en gevarieerd en biedt bijna 50 unieke modellen gas- en houthaarden. Daarbij zijn er qua uitvoering allerlei mogelijkheden en variaties. In totaal leidt dit tot maar liefst 3000 verschillende haardopties. Zo kun je kiezen uit diverse modellen, zoals fronthaarden, hoekhaarden, tunnelhaarden, driezijdige haarden en roomdividers. Ook het type achterwand kies je zelf uit. 

Een fraaie optie is bijvoorbeeld de Kalfire-W65/38C haard, een brede en indrukwekkende gesloten haard, CE-gecertificeerd en van het energielabel A+. Zeer fraai en comfortabel is de prestigebrander Kalfire-GP60/59F, een voordelige open haard die op afstandsbediening werkt. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opnoemen van bijzondere Kalfire-modellen. 


Het ideale hout voor een Kalfire haard

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Kalfire modellen!


Voor een goed overzicht van alle Kalfire haarden en kachels verwijzen we je graag naar de website van Kalfire zelf.verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd