Voor 15:00 besteld = Direct verzonden

Of plan zelf uw gewenste bezorgdatum

Green & Clean haardhout

Schoon stoken begint hier

Gratis verzending heel Nederland

Voor de wadden geldt toeslag

Veilig kopen & Achteraf betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

Klachten | Dat lossen we graag op | Geschillencommissie | Thuiswinkelwaarborg

Bij ons draait alles om tevreden klanten. Mocht u desondanks een slechte ervaring hebben met onze service of ons product, dan horen wij dit graag, bij voorkeur via email (info@haardhoutcompany.nl) of telefoon (0320 200 500).
Kunt u uw klacht eventueel verduidelijken met een foto, dan vragen wij u deze foto toe te voegen aan uw e-mail.

Wij zullen zo spoedig mogelijk inhoudelijk reageren op uw klacht (uiterlijk binnen 1 week).

 

Haardhoutcompany.nl is gecertificeerd door Thuiswinkelwaarborg én Webshop keurmerk. De leveringsvoorwaarden zijn opgesteld in nauwe samenwerking met de consumentenbond. Uw zekerheid voor veilig winkelen.

Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. Thuiswinkel.org heeft meer dan 2.000 leden die online producten en diensten aan consumenten verkopen. Onze leden realiseren samen ruim 70% van alle online consumentenbestedingen in Nederland. Zij komen uit uiteenlopende branches, waarvan een groot deel uit 'home & garden', 'fashion', 'technics/IT/office', 'consumer electronics' en 'sport/toys'.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen via het Europees ODR Platform op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

De stichting webshop Keurmerk is sinds 2001 brancheorganisatie en het thuiswinkel keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2900 aangesloten winkels is de stichting het grootste erkende kerumerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De stichting Webshop Keumerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Per 1 juli 2012 zijn wij aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen geschillen commissie webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. Daarmee genieten we erkenning van de Consumentenbond en de SGC. Topkwaliteit haardhout 
  Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering