• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

M-design open haarden


Over M-design haarden


Koud buiten, warm binnen, lekker onder een dekentje met een kop warme choco voor een knisperend haardvuur zitten. Word jij ook warm vanbinnen bij het idee van een open haard, dan kun je ongetwijfeld bij M-Design haarden vinden die ook je interieur aanspreken. 

Houthaarden zijn overigens niet alleen fijn met koud weer, maar ook gezellig als je 's zomers langer buiten wil zitten. Zo heeft M-Design een selectie tuinhaarden, waardoor je langer buiten kan zitten met een sfeervol vuur erbij. 


M-design


Je vindt bij M-Design haarden die in elk interieur toe te passen zijn en waarvan je misschien nieteens wist van het bestaan. Er zijn bijvoorbeeld ook wendbare haarden, zodat je in meerdere zones kunt genieten van het gezellige haardvuur en het ook voor een loft functioneel is. 

M-Design biedt ook een collectie van modellen met een liftdeur, die in allerlei maten en vormen beschikbaar zijn. Door de liftdeur bescherm je de rest van je interieur tegen vonken die van de open haard af komen en houd je de rook binnen, zonder dat er warmte of sfeer verloren gaat. Dit model is door zijn versatiliteit in uitvoering in vrijwel elke ruimte toe te passen.


Het ideale hout voor een M-design haarden

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de haarden past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle M-design modellen!


Voor een goed overzicht van alle M-design haarden en kachels verwijzen we je graag naar de website van M-design zelf.verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd