• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Ruegg haarden


Over Ruegg haarden


Ruegg onderscheidt zich door eenvoud en een specialistische aanpak. Ruegg haarden zijn uniek. Je hebt zelf veel vrijheid bij het aanschaffen van een Ruegg haard. Ruegg biedt namelijk open haarden in een x-aantal vormen aan. Vervolgens kun je zelf het materiaalsoort en kleur kiezen. Zo vind je altijd een open haard dat bij jouw interieur past. 


Unieke vormen 


Ruegg haarden zijn voorzien van unieke vormen. Zo kun je kiezen uit standaardmodellen in een modern jasje, haarden van 270 of 360 graden. Geniet van een uniek concept dat bij jouw interieur past. Of het nu een prismatisch of driezijdig model is, je hebt bij dit merk genoeg mogelijkheden. Ruegg haarden zijn geheel naar jouw smaak. Je kunt zelf veel bepalen bij het ontwerp en zo geniet je van een haard op maat in jouw woning. Laat de kleuren van jouw muur overlopen in de kleur van de haard. Kies voor een glanzende of matte afwerking en geniet van een uniek ontwerp. 

Knisperend haardhout horen in jouw woning? Geniet van deze authentieke vorm van gezelligheid op een moderne manier met een open haard van dit merk.


Het ideale hout voor een Ruegg haard

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Ruegg modellen!


Voor een goed overzicht van alle Ruegg haarden verwijzen we je graag naar de website van Ruegg zelf.verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd