• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Spartherm kachels


Over Spartherm kachels 


Spartherm haarden blinken uit in innovatieve en duurzame kachels die ook nog eens gezien mogen worden. Spartherm gebruikt hun verschillende houtkachels functioneel, waarbij je kunt genieten van een heerlijk haardvuur en de warmte die er vanaf komt, maar ook met technieken waarover nagedacht is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het warme water wat je in je woning verbruikt te laten opwarmen door je houtkachel. Hierdoor kun je naast de warmte die de kachel afgeeft ook nog eens energie besparen op verwarming van je water. De visie van Spartherm is dan ook om innovatieve oplossingen samen te brengen met stijlvol design, want innovatie kan ook mooi zijn. 


De houtkachels 


Niets is gezelliger om ‘s avonds voor een knisperend houtvuurtje te zitten. Dit kan zowel op kille zomeravonden, maar ook tijdens de koude winterdagen. De Spartherm haarden lenen zich daar dan ook prima voor. Welke sfeer je ook wilt creëren, of het nu een romantische sfeer is, een stijlvolle sfeer of juist een gezellige sfeer, er is altijd wel een kachel die aan jouw behoeftes voldoet. Voor ruimtes met een hoog plafond zal een hoge kachel goed tot zijn recht komen. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen en kleuren, zodat een kachel van Spartherm altijd de blikvanger van de ruimte wordt. 

De houtkachels die op houtblokken werken blijven ongekend populair. Maar ook pelletkachels doen het erg goed. Je bereikt hetzelfde resultaat als met houtblokken, alleen bestaan pellets uit houtvezels, wat gemakkelijker te hanteren is. Daarnaast kun je afhankelijk van de luchttoevoermogelijkheden in je woonkamer kiezen uit kamerluchtafhankelijke- of kamerluchtonafhankelijke kachels. Kies dus met Spartherm haarden, naast design ook voor de meest innovatieve kachel die bij jouw woning past.


Het ideale hout voor een Spartherm kachel


Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

KeuzehulpBekijk nu alle Spartherm modellen!


Voor een goed overzicht van alle Spartherm kachels verwijzen we je graag naar de website van Spartherm kachels.verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd