Thuiswinkelwaarborg gecertificeerde haardhout webshop | Veilig online haardhout shoppen

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

“Thuiswinkel Waarborg, daar kun je mee thuiskopen.”  Uw  haardhout kopen bij een betrouwbare webwinkel die gecertificeerd is met het Thuiswinkel Waarborg?  Haardhoutcompany.nl behaalde onlangs haar Thuiswinkel.org certificaat. En daar zijn we best trots op !

 

Haardhoutcompany.nl behaalt Thuiswinkel Waarborg

haardhoutcompany.nlWe weten dat het belangrijk is om zeker voor een product als haardhout goede afspraken te maken en advies te geven over het product, het bezorgen, de betaalmogelijkheden, garanties,  etc. Eenmaal onderweg met een pallet haardhout valt er niet zoveel meer bij te sturen. De kosten voor het vervoer van een grote pallet zijn best hoog dus het is een gezamenlijk belang goede afspraken te maken.  Dit is één van de redenen dat Haardhoutcompany.nl werkt volgens de Thuiswinkel Waarborg regels.

 

Haardhout kopen via internet groeit snel

Haardhoutcompany.nl wil graag de allerbeste kwaliteit haardhout bij u thuisbezorgen. Het Thuiswinkel Waarborg helpt ons met een soort van leidraad die we gebruiken om, waar mogelijk, onze dienstverlening en informatie nog verder te optimaliseren. 

haardhoutcompany.nlDe verkoop via internet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Gemak, uitgebreide informatie, tijdbesparing, een concurrerende prijs, internet biedt tal van voordelen voor de thuiswinkelende consument. Toch zijn er ook twijfels over de veiligheid van betalen, uw persoonsgegevens of komen er gevallen van fraude voor.  Dit is nog een belangrijke reden voor Haardhoutcompany.nl om jaarlijkse certificatie van Thuiswinkel Waarborg te verlangen. We zijn er immers bij gebaat dat de bedreigingen tot een minimum teruggebracht worden.    

 

Veilig haardhout kopen   

haardhoutcompany.nlWilt u haardhout kopen bij een veilige internetwinkel? Die zorg draagt voor uw privacy, een veilige afhandeling van uw bestelling nastreeft en werkt volgens de voorwaarden zoals die door Thuiswinkel.org in samenwerking met de consumentenbond zijn opgesteld? Koop dan vandaag nog uw haardhout bij Haardhoutcompany.nl want daar kun je mee thuiskopen!

 

haardhoutcompany.nlKlik hier voor het Thuiswinkel Waarborg van Haardhoutcompany.nl

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering