• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Totem liftdeurhaarden


Over Totem liftdeurhaarden


De keuze tussen een open haard of een kachel is lastig. Gelukkig hoef je bij Totem haarden helemaal geen keuze te maken. Dit zijn namelijk haarden en kachels in een. Dankzij de uniek liftdeurtechniek kun je de kachel omtoveren tot open haard en vice versa. Zo geniet je van warmte en gezelligheid in huis, maar niet altijd van de brandgeur van brandhout. 

Totem haarden zijn ontwikkeld met een uniek concept. Ze dienen zowel de haardliefhebbers als de mensen die van een warme kachel houden. Kun je thuis de keuze niet maken? Geniet dan van deze optie. Geniet van de uitstraling van een haard, maar met de mogelijkheid van een kachel. De haarden zijn op maat in te bouwen en je geniet van een ruime keuze aan ontwerpen en kleursoorten. Er is altijd een Totem haard dat bij jouw interieur past. 


Onzichtbare liftdeuren 


De haarden van Totem zijn altijd voorzien van een onzichtbare liftdeur. Door kwalitatief hoogwaardig glas kan de openhaard afgesloten worden. Zo blijf je geniet van het prachtige gezicht van een haardvuur, maar wordt het huis niet overmand door de geur van brandhout. 

Totemhaarden zijn uniek en geven iedere woonkamer een geweldige uitstraling.


Het ideale hout voor een Toten liftdeurhaard


Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp
verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd