• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Tulp haardenOver Tulp haarden


Genieten van een knisperend haardvuur in huis? Tulp haarden geven het warme en knusse gevoel aan elk huis. Tulp is opgericht in 2006 door Michael Tulp. Sinds 2006 is dit merk bezig met hernieuwing en unieke conceptvorming. Je geniet altijd van een optimale haard in huis in een modern jasje. Tulp heeft onder andere samengewerkt met bekende designers zoals Pien Hein Eek en Piet Boon. De vernieuwende uitstraling is terug te zien in het design van de haarden. Ze zijn geproduceerd voor een huiselijk en knus gevoeldat tegelijkertijd voldoet aan de moderne normen. 


Unieke vormen 


Wie denkt dat open haarden vierkant en direct aan de grond gevestigd zijn, die mag met Tulp nog eens in gesprek gaan. Tulp haarden zijn unieke haarden vanwege de vorm. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kleine ronde open haard in de muur? Of een open haard in de vorm van een hoog raam? Door de unieke vormgeving van haarden van Tulp geef je jouw woonkamer een bijzondere en authentieke uitstraling. 

Geniet van een prachtig haardvuur in een open haard van Tulp. Tulp haarden geven iedere woning een bijzondere uitstraling en zijn een toevoeging voor elk huis. Geniet van de kracht van eenvoud en geef de haard een centrale plek in het


Het ideale hout voor een Tulp haarden

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de haard past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Tulp modellen!


Voor een goed overzicht van alle Tulp haarden en kachels verwijzen we je graag naar de website van Tulp zelf.verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd