• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Aanmaakhout en Aanmaakblokjes gemakkelijk bestellen met pallet haardhout

Haardhoutcompany.nl levert aanmaakhout van de beste kwaliteit. Het aanmaakhout wordt geleverd in stevige netzakken. Aanmaakhout is bij uitstek geschikt om jouw houtkachel of open haard mee op te warmen. Zorg ervoor dat het goed wordt voorverwarmd. Zo wordt rookvorming en het vervuilen van het rookkanaal voorkomen. Bestel het aanmaakhout eenvoudig mee met jouw bestelling haardhout. Haal alles in huis voor een warm en knus vuur.

Weergegeven:
Sorteren op:

Jumbo zak aanmaakhout | ca. 10 kg

Aanmaakhout incl. gratis bezorging met uw pallet haardhout.  Wilt u apart 5 zakken aanmaakhout ..

15,00

Op voorraad

Ideaal voor het aansteken van jouw houtkachel of haard: aanmaakhoutjes in stevige netzakken! Steek je haard aan door middel van de Zwitserse methode. Leg een paar aanmaakhoutjes op enkele blokken haardhout. Verspreid vervolgens de aanmaakblokjes tussen de aanmaakhoutjes en de houtblokken. Lees meer over het aansteken van de haard volgens de Zwitserse methode. Dit is een bekende methode om meer rendement en minder rookoverlast te krijgen bij het stoken.


Aanmaakhout kopen

Aanmaakhout koop je incl. gratis bezorging met jouw pallet haardhout. Wil je apart 5 zakken aanmaakhout bestellen dan rekenen we 35 euro bezorgkosten. Bestel, betaal en stook verantwoord en veilig door je aanmaakhout en aanmaakblokjes te kopen bij Haardhoutcompany.nl.

 Topkwaliteit haardhout 
  Meerpalletkorting & Spaarpunten
Uitstekende service
Hoge klantwaardering