Haardhout Amsterdam | Cadeaubon "lignaco" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Op zoek naar hoogwaardig haardhout in Amsterdam? 

Heeft u een open haard, houtkachel of speksteenkachel in Amsterdam? Dan wilt u natuurlijk ook kwalitatief haardhout in huis hebben dat makkelijk brandt en voor de juiste hoeveelheid warmte zorgt. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat iedereen in Amsterdam toegang heeft tot hoogwaardig openhaardhout. Of u nu in de grachtengordel woont, in Bos en Lommer of juist aan de overkant van het IJ: wij bezorgen gewoon bij u thuis. 


Haardhout Amsterdam: de beste kwaliteit 

haardhout kopenU kunt bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit. Dat is belangrijk, want zo weet u zeker dat het hout veilig in gebruik is en bovendien helemaal schoon is. Zo stookt u alleen puur kachelhout dat een heerlijke authentieke houtgeur afgeeft. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd wel een houtsoort die geschikt is voor uw kachel. Bovendien leveren wij alleen kachelhout dat op een duurzame manier is verzameld en gedroogd. Voor welke houtsoort u ook kiest: wij zorgen ervoor dat het meteen gestookt kan worden. Dankzij moderne droogtechnieken hoeft u het openhaardhout zelf niet meer te drogen te leggen. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk om kwaliteit te leveren, maar ook om het u gemakkelijk te maken. Keuze uit verschillende soorten hout 

Niet iedere houtsoort biedt hetzelfde resultaat. Daarom kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten openhaardhout die allemaal hun eigen voordelen hebben. Zo is essenhout een goede keuze vanwege de trage branding, terwijl berkenhout juist weer een hoge energiewaarde heeft en bovendien niet spat. Beukenhout staat bekend om zijn rustige vlammenspel. Bent u vooral op zoek naar een houtsoort met een snelle verbranding? Dan is elzenhout de juiste keuze voor u. Eikenhout is dan weer een goede duurzame optie. Uiteraard kunnen wij u altijd adviseren, zodat u de ideale houtsoort vindt voor uw houtkachel of open haard.

 


Haardhout Amsterdam makkelijk en snel in huis 

Voor welke houtsoort u ook kiest: wij leveren deze zowel in een bigbag als gestapeld op een pallet. U heeft de keuze uit verschillende hoeveelheden en bloklengten, zodat u altijd het juiste hout in huis heeft. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan wilt u natuurlijk dat uw kachelhout zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd in Amsterdam. Dat is geen enkel probleem, want wij zorgen altijd voor een snelle levering. Bent u dus op zoek naar het beste haardhout in Amsterdam? Neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie!

Op zoek naar haardhout elders in Noord-Holland? Kijk dan op de haardhout Haarlem of brandhout Alkmaar pagina's


 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering