Haardhout Haarlem | Cadeaubon "lignaco" | Ontvang gratis aanmaakblokjes t.w.v. 25 euro !

 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering
 

Gedroogd haardhout voor Haarlem en omstreken

Wilt u in Haarlem genieten van uw open haard of houtkachel, maar ziet u op tegen het gesleep met houtblokken? Laat uw haardhout dan gewoon door Haardhoutcompany thuis bezorgen. Al sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in de levering van openhaardhout in Haarlem. Als het om openhaardhout gaat, maken wij het u graag gemakkelijk. Of u nu in de Bomenbuurt, Zuiderpolder of in het Centrum van Haarlem woont, wij komen bij u aan de deur met hout van topkwaliteit. Wilt u veilig en verantwoord stoken? Ontdek dan onze verschillende houtsoorten, mogelijkheden van levering en aantrekkelijke aanbiedingen. 


Openhaardhout van de beste kwaliteit 

haardhout kopenIn ons assortiment vindt u diverse houtsoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor harde, traag brandende houtsoorten als essen of beuken. Deze houtsoorten garanderen bovendien een prachtig vlammenspel. Wilt u uw haard het liefste open stoken? Ga dan voor berkenhout dat een hoge energiewaarde heeft en niet spat. Uiteraard leveren wij ook eikenhout dat voor ons op duurzame wijze in Duitsland geproduceerd wordt. Voor speksteenkachels adviseren wij het lichtere elzenhout dat door een snelle verbranding ook snel de warmte afgeeft. Vul online onze openhaarhout keuzehulp in en ontdek welke houtblokken perfect bij uw kachel of open haard passen. 


Haardhout Haarlem om direct te stoken 

Wilt u het in huis lekker warm stoken als het buiten ijzig koud is? Bestel dan nu online uw haardhout Haarlem in onze webwinkel. Wij zorgen ervoor dat u de gewenste hoeveelheid brandhout zo snel mogelijk in huis hebt. Bij het stoken van haardhout is het van belang dat het hout goed gedroogd is. Daarover hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken, want onze houtblokken worden gedroogd in droogkamers. Daarom zijn al onze houtblokken altijd veilig om te stoken en veroorzaken ze geen rookoverlast aan omwonenden. Bovendien is ons haardhout schoon en ontdaan van zaag- en kloofafval. 

 


In Haarlem genieten van een heerlijke warmte 

Bestelt u een kuub brandhout, dan kunnen we dat gestapeld leveren op een pallet. Direct met uw bestelling kunt u tevens de gewenste leverdatum aangeven. Als het mogelijk is, geven we de verwachte bezorgtijd alvast aan u door. Bij Haardhoutcompany hebben we kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Neem dus gerust contact op met onze klantenservice als u meer informatie wilt hebben over haardhout Haarlem. Wij adviseren u graag.

Op zoek naar haardhout elders in Noord-Holland? Kijk dan op de haardhout Hoofddorp of brandhout Beverwijk pagina's


 Topkwaliteit haardhout 
  NIEUW ! Meerpalletkorting
Uitstekende service
Hoogste klantwaardering