• < 15:00 besteld = Direct verzonden

  • Gratis verzending heel Nederland         

  • Green & Clean Haardhout

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Stuv kachels
Over Stuv kachels 


Of je nu op zoek bent naar een kachel die werkt op hout, pellets of gas, met een Stuv kachel weet je zeker dat je een heel bijzondere kachel in huis haalt. Kenmerkend aan deze kachels is het moderne design. Toch zijn de kachels voorzien van een gezellig brandend houtvuur, waardoor een kachel van Stuv in zowel klassieke als moderne interieurs past. De kachels zijn dus niet enkel functioneel, ook esthetisch zijn de kachels van hoge kwaliteit en zal je kachel dé blikvanger van je woonkamer worden. 

Het aanbod kachels 

Houtkachels 

Met een houtkachel haal je de ouderwetse gezellige sfeer van een open haard in huis. Ze zijn te verkrijgen in allerlei formaten en vormen. Je hebt de keuze uit een staande houtkachel, maar een hangend model is ook mogelijk. 

Hout inbouwhaarden 

Heb je een schoorsteenbehuizing die er maar kaal uitziet? Dan is een inbouwhaard een ideale oplossing. Deze is gemakkelijk in de schoorsteenbehuizing te plaatsen en je kunt de zijkanten afwerken hoe je zelf wilt. Hierdoor heb een haard die geheel is ingebouwd naar jouw smaak. 

Pelletkachel 

De prachtige pelletkachel van Stuv is een juweeltje om te zien. Het bestaat uit twee onderdelen. De bovenkant bestaat uit de haard zelf en de onderkant is bestemd voor de voorraad pellets. Deze prachtige Stuv kachel is ook nog eens draaibaar, zodat warmte elk deel van de kamer bereikt. 

Gaskachels 

De gaskachels van Stuv zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor enkelzijde gashaarden, doorkijkhaarden of driezijdige haarden. Ook de doorkijkhaard staat prachtig in je interieur. De kachels zijn voorzien van een mooi imitatievuur, wat niet voor een open haardvuur onderdoet. 

Welke Stuv kachel je ook kiest, de kachels staan voor kwaliteit, perfectie en design, maar met behoud van het oude vertrouwde haardvuur.

Het ideale hout voor een Stuv kachel

Heeft u advies nodig of wilt u graag weten welke houtsoort het beste bij de kachel past? Klik dan op 'Keuzehulp' In 2 klikken uw houtadvies op maat.

Keuzehulp


Bekijk nu alle Stuv modellen!


Voor een goed overzicht van alle Stuv kachels verwijzen we je graag naar de website van Stuv zelf. Benieuwd naar andere fabrikanten? Kijk dan hier!verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd